Thursday, March 19, 2009

hepi besday dan hepi belated besday


Hepi besday... bulan Mac ni paling ramai kenalan aku sambut besday... so di kesempatan ini aku ingin mengucapkan selamat hari lahir buat adik aku Ilham, Dilla, Kak Sherry, Kak Ros, Afne dan juga kawan aku yang sudah jadik cikgu iaitu cikgu Yuzira.. hari ni besday dia.. yang lain semua dah belated besday... anyway... semoga hidup kalian diberkati Allah dan berbahagia selalu.. Semoga ceria-ceria selalu, panjang umur, murah rezeki :) Walaupun aku tak bagi hadiah.. tapi korang dah dapat hadiah daripada suami masing2 kan.. so aku just harap korang bahagia untuk tahun ni....

2 comments:

~~ciklinn~~ said...

hepi besday utk diorg yerkk

Big Mamma Bukhari said...

Assalamualaikum..
Tq sudi singgah di blog t... dan follow me jugak..
salam kenal ye..
anyway.. sampaikan happy birthday t untuk kawan2 u ni ye!! semoga terus dilanjutkan usia, dimurahkan rezeki dan berbahagia hidup di dunia dan di akhirat sana.. amin..