Wednesday, March 4, 2009

Bergotong royong sambil makan...erm

odit lagi.. lagi lagi odit.. kali ni TM plak Auditor nyer... check ISO jer.. tapi seperti biasa akan ada gotong royong kat opis membersihkan opis, buat filing sikit2.. dan diakhiri dengan jamuan makan2... tu yang paling lama sekali.. asalnya 2 hari.. hari pertama takder jamuan so, takde siapa pun buat keje.. bila hari kedua bila buat jamuan baru semua bergerak bekerja.. itu sudah tentu.. letih buat keje kenalah dijamu..hehe.. dan seperti biasa ni ler orang yang bekerja keras kat pantry menyiapkan juadah petang.. bukan nak larik dari buat keje tau.. sambil prepare sambil ngap.. itu sudah tentu...

Tengok tu aku buat air.. air teh o panas ngan air sirap.. tapi tak abis pun... tak sedap kot..hehehe.. kalau nak sedap order kat kedai misai kat tingkat 2 yer kawan2.. tak pun ajak yogesh datang buat air kat atas..hehehe


Hari ni menu petang.. makan sandwich FO special dan cucur udang...


Ni cucur udang yang aku masak... percaya tak? tak percaya sudah.. jamuan start kul 5 lebih so tiada sape nak join sebab berpusu2 nak balik walaupun waktu keje abis kul 5.30 .. so aku ler paling banyak melantak.. sebab letih buat keje...

1 comment:

~~ciklinn~~ said...

wah sonotnyerrrr camnie...... best best best..sambil mkn..sambil kemas dan sambil potpet2 kan... hahahah