Wednesday, March 25, 2009

ape ye...

salam kengkawan,

Tak tau nak update ape... semalam balik awal... sampai rumah dalam kul 6.30 ptg.. sampai je rumah tengok cite Spa Q.. walaupun asyik miss je tengok tapi semalam layan gak.. semalam tengok rasa kesian lak kat Qistina tu... dah masuk hospital lak.. tapi takpe pakwe mudanya ada kat sebelah.. lepas tu masak magi sebab ada permintaan orang tu nak makan magi.. senang cite rebus air masuk perencah letak cili letaklah magi.. siap dimakan.. aku tumpang je sebab aku dah makan roti coklat kismis Gardenia tu..minum susu IGC satu cawan.. cukuplah tu buat perutku semalam.. Lam kul 8.30 mlm tunggu cite Julia Juli.. takdelah plak.. dalam kul 10 mlm baru ada.. melayan cite Julia Julia berselang cite Desperate Housewife.. last last tak faham jalan cite sebab asyik tukar siaran jer.. lam kul 12 baru tidur.. esok mau kije..

3 comments:

dilaOHdila said...

Wah sempat gak layan SPA q erk, best tuh
awat gambar dalam phone boleh terdelete? hehehehe ni mesti kes TER, kut. tak per shoot lagi bebanyak....jangan GIVEUP!

anna said...

lama2 tak dengar citer terubat gak la bila baca blog ni.... k.na pun layan gak SPAQ... best

~~ciklinn~~ said...

ohoo..linn pun layan spa Q gak... tapi hari ni touching sikit..nangis woo tgok qistina peluk lisa tu... huhuuhuhuhu