Friday, February 27, 2009

Mari Berkunjung ke Maidin Mall

Pergi maidin ler ari ni.. baru balik dari Maidin ni.. saje keluar.. ari ni kan ari gaji.. so soping ler apelagi.. tapi dah lama aku tak jalan Maidin.. so ari ni mari kita enjoy.. keluar dalam kul 12.30 tengahari kul 3 baru sampai opis.. soping tak hengat dunia.. keluar bertiga jer naik teksi.. dalam Maidin terjumpa lagi 2 opismate tengah soping.. lagi banyak diorang beli.. yang syoknyer masa bayar 5 orang tu berbaris di kaunter yang sama.. Lepas soping apelagi dah rasa lapor.. nak masuk McD malas lak.. so bertapak lah ke Restoren Shukran sebelah Maidin tu.. lepas soping kat pasar maidin, makan kat kedai Mamak baru best.. satu port..
Aku, kak Sherry ngan Nissa ambik gambar kat Restoren.. malu beb.. aku pnya kamera hpon bunyik kuat sangat sampai semua orang heran apesal lah dok makan pun nak bergambor..tapi pedulik hapa kitaorang kan nak update dalam blog..

Nissa pun order spesial punya... nasik goreng USA..cedapppp .. orang sibuk nak makan dia dok sibuk nak ambik gambar..


Ini aku punya makanan.. nasik putih gulai telur ngan kentang goreng.. papadom tu free jer.. nak mintak 2 keping malu.. tambah teh o ais limau..terasa kenyang sampai ke malam tu..


Ni Nissa punya.. nasik goreng USA..aku saja ambik gambor sambal daging tu dekat sebab nak bagi nampak banyak padahal piring kecik jer..

Dok tengah makan tu.. heran bila tengok kat dinding restoren tu ada platinum Safura.. anugerah khas pulak tu.. siapa Safura tu.. pemilik Restoren Shukran tu ker... ke diorang kat situ peminat setia Safura..

Hentian Pudu betul2 bertentangan ngan tempat makan... teringat zaman dolu2 naik bas kat situ.. bercintan-cintun pun kat hentian Pudu tu ler.. berpegangan tangan masa nak melintas jalan bermain2 di mataku...mane ler ex pakwe aku tu ye..hehehe

Sampai jer opis, check plastik ni jer aku beli... yang penting aku dah tak pakai colgate.. Fresh& White ni boleh pakai ker? entahlah beli jer... lagipun murah...colgate mahal sangat..

1 comment:

dilaOHdila said...

belasah jer, guna hp ke tak per. asal gambar terang:-)
jangan malu2 yek...sila klikklikklik!!!!