Saturday, January 31, 2009

Betul, betul Sedap..

Bosan sungguh semalam.. dahlah baru 3 hari keje lepas tu nak bercuti plak.. pepagi tu memanglah sibuk ngan auditor sibuk ngan nak compile stock take..tak menang tangan dibuatnya..
Tapi menjelang je petang.. kebosanan semakin terasa.. dengan perut lapar.. macam2 lah ada.. dahlah tu penat yang semalam pun tak abis lagi.. balik dalam kul 9 malam jugak tu yang mengantuk gila tu.. Dalam kul 4 jer ada offer plak dari kakak baju biru dalam gambar tu ajak makan roti gardenia baru 'Butterscotch'.. betul,betul sedap.. memang sedap pun. Memang sedap dimakan begitu saja..hihihi..Kat lain tak jual cuma kat 7E jer.. abis sebungkus roti tu.. giler babas makan.. tak hengat dunia..
Sempat lagi ambik gambar.. boleh update blog..Hilang rasa mengantuk.. perut pun dah tak berkeroncong.. tapi semangat nak buat keje tu dah tak der sebab dok pikir nak balik jer..

1 comment:

dilaOHdila said...

salam kenal
tq kerana sudi datang melawat umah akak.
Keepintouch kay;-)