Thursday, April 23, 2009

:.Rezeki jangan ditolak..

Ada orang kata rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicarik... jadik bile orang belanja jom ler join sekali.. syok tau dok opis ni.. asyik ada orang belanja jer.. tak kisahlah dia belanja ape janji kenyang. Dalam kul 4 lebih tu berpusu2 lah semua orang ke pantry.. nak prepared ape yang patut.. ari ni makan sandwich.. menu special Finance ni.. aku memang tak berapa sihat semalam tetapi turut serta dalam menyediakan sandwich ni.. setakat tolong kacau2 sardin, masukkan mayonis, tu keje aku.. yang potong2 orang lain..kita kena bahagikan keje baru adil dan saksama..
Terima kasih ye pada sesiapa yang belanja ni..lain kali belanja lagi..hihihi

nilah budak2 yang selalu rajin dok kat pantry... actually ada lagi yang menolong tapi gambor tak de kat sini.. sorry..ari ni giliran orang lain buat teh O.. sedap jugak ye air Zila buat tu.. anak dara yang buat katakan..

tersengih2 kat pantry time ni.. suka sebab boleh makan dan mengelat dari buat keje..

ni aku dan kak ros.. tapi gambar ni bukan masa jamuan tu.. takpelah.. tengok aku ni asyik makan jer tak mengira waktu..

ni masa makan2 .. aku, nissa, kak pah ngan zack jer makan sandwich yang dibakar, orang lain makan sandwich biasa.. jangan marah.. special lah ni..tu pun bakar sendiri.. tak suruh orang tau..

1 comment:

ai said...

makan-makan camtu la yg sonok!!