Monday, March 22, 2010

Jawab tag 8 plak dah..

tengah dok seronok menjelajah blog kengkawan petang ni,,, tiba2 ternampak lagi nama aku kat blog Afne..ape plak kali ni.. kena select gambar.. mula2 tak faham ape yang perlu buat.. sehari aku cuba fahamkan.sebab tulih dalam bahasa mat salleh..oh rupanya kena ambik file folder no 8, lepas tu pilih gmbar no 8.. tu dalam bahasa melayu.. kalu dalam bahasa mat salleh gini bunyinya..

TAG RULES:
1. Go to your photo files…Select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same!

jeng..jeng..jeng..akhirnya kena lak gambar ni.. ni folder no 8 dari belakang.. sebab folder no 8 dari depan gambar baby orang lain.. nasib baik kena gambar ni.. baru sudah makan kat Yunkies hut.. join kengkawan ramai2 ke sana..aku ikut Azie pi makan.. tengok lah banyak tul pinggan2 yang dah kosong sebab dah abis kena bedal.. lepas tu bergambar reramai kat atas pondok tu..nasib baik tak runtuh.. sebab semua besar2 kecuali aku..Ada sesetengah yang pi makan bau bucuk sebab lepas main futsal diorang tak mandi..tapi ada jugak yang mandi dekat umah Kak Nadz..lepas solat Maghrib baru sampai kat sana..

Oklah sekarang ni aku nak tag 8 orang lak..nasib ler sape kena tag ngan aku.. tapi jangan lupa lak nak jawab yer..

1. mimie
2. intan
3. mariah
4. dilabangi
5. miza
6. Belinda
7.Mima
8. ciklin

Harap tag ni diterima yer..sekian, terima kasih..

4 comments:

~ FaizalZahidah ~ said...

aik.. mcm mane amik folder 8 dr belakang plak??? tak elok tau main belakang2 nih.. hahahaha..

Afne said...

sampai sehari nk kasi paham. nsb baik afne tak guna bahasa jawa wakakakaaaaa.

ok, hutang selesai sdh...

~ FaizalZahidah ~ said...

ade award lagi.. amik ekkk

Ilhamny.com said...

yg hg tag aku aritu pun aku xsempat jwp lg..byk tul soklan2 exam yg cikgu ipah nih bg utk aku jwp..hehehe