Monday, March 22, 2010

Irsyad dah boleh meniarap ker????

isy isy isy,,, tul ker.. dah boleh meniarap ni.. mula2 ajar jer tiarapkan dia ... alih2 ari ahad semalam dia ringankan dirinya sendiri meniarap.. tul ker.. cam tak caya.. rasa nak tergelak pun ada tengok dia kelam kabut betulkan kedudukan diri dia sendiri..klu tak mesti tertongging plak.. kesian ada.. tapi aku dok gelak jer tengok dia.. bukannya nak tolong.. ape punya mak lah aku ni..takper biar slow2 lama2 boleh meniarap tanpa bantuan.. ni namanya berdikari..jangan marah mama ye Irsyad sebab pamerkan gambor ko tak pakai baju ni...



Ari ahad tu aku pakaikan dia baju singlet warna pink.. abis semua orang bila jer keluar tanya baby ni laki ke pompuan.. entahlah.. aku saja jer beli baju warna pink sebab nak tambahkan warna baju..asyik2 warna biru, putih, coklat.. warna pink pun ok per.. bukan nya nak jadik pompuan klu pakai baju warna pink.. ikut sukalah nak pakai baju warna per pun.. tak salah dan tak haram.. janji boleh pakai.. tapi bosan gak kalu asik2 kena soal jantina jer.. hahaha

5 comments:

dilaOHdila said...

budak2 sekarang memang laju serba serbi. lepas ni harus berhati2 kalau ada nampak barang atas meja. Tak sabar nak tunggu 1st step baby ni kan....

rossysweety said...

ala...relax la...persetankan cakap org....kalau asyik nak jaga ati org lain ajer , kesudahnya tak merasa nak buat itu ini...tak salah pun kalau nak baju kaler pink...janji tak mintak duit diorg nak beli baju...adam dulu pun byk gak baju pink...ko pun ada gelak kan???hahhaha...semua tu kenangan...

Alifaforever said...

dila,
memang pun sabar nak tunggu semua step dia..seronok tengok aksi baby.


Kak Ros,
pink itu menawan...hahahaha

rossysweety said...

tau tak apa...tu sbb kros suka warna pink , sampaikan baju adam pun kaler pink...tapi ko selalu kutuk aku....hehehehe

Afne said...

bolo punya org hahahaha

klu org tu just tanya jantina it's ok tp klu sampai tegur lelaki tak blh pakai pink harus ku debik mulut kasi tambah 1 lg lubang. dh le afne mulut laser, lain kali nk tegur org biar berilmu.

haziq pun pakai baju tido bear pinky kakak hana. tp takde ruffles bagai la...