Sunday, July 3, 2011

Murah rezeki...

Salam.,

Tajuk murah rezeki... walaupun sehari sebelum kejadian murah rezeki tu aku dapat tau rezeki aku tiada.. takpe.. rezeki ada di mana2.. bukan sesiapa yang tentukan tapi Allah lebih mengetahui ape yang lagi baik Dia nak berikan untukku..sabar itu lebih penting dari segala2nya.. Doa semoga dipermudahkan segalanya untukku..

ok.. berbalik kepada murah rezeki tu.. nak citer lah kan.. pepagi Jumaat tu aku, Iqa ngan Adilah pi breakfast kat NST.. almaklumlah datang awal kan..kul 8 dah terpacak kat depan mesin punch card.. Iqa bawak bekal, aku ngan Dila jer lah yang beli.. pagi tu ambik nasik kerabu.. time nak pi bayar tu tetiba ada plak sorang abang tu.. dia sudi belanja makan... baik tul abang tu kan Dila.. rezeki katakan.. 2 kali plak tu ucap thanks kat dia.. hehehe







3 comments:

rossysweety said...

alamak...kenapa kros tak ada time tu?? rugi la...ke dia berkenan kat efa kot??? abis la ALA nanti..

Zie said...

Wah sedapnya nasi kerabu lama tak makan...

ni blog personal aku hehehe follow tau n listkan kat bloglist

http://sayangkudinadania.blogspot.com/

Liessa said...

salam kak efa..murah rezeki alhadulillah..tapi ape yg tak de rezeki tu..nak tau jugak..