Saturday, December 19, 2009

Alhamdulillah... Syukur kepada Allah...memperkenalkan....

Salam..

Dah lama tak update blog... almaklumlah bizi sikit akhir2 ni.. Actually aku baru je keluar dari hospital.. Hospital Seberang Jaya..kena operate masa nak bersalin.. lepas tu ada masalah plak... kencing tak lawas.. kena tahan wad plak 3 hari.. untuk first ni aku just nak perkenalkan our new baby yang lahir pada 10 Disember 2009 baru ni.. tak dapat nak tunjuk gambar first lahir sebab baby kena tahan dalam icu.. dalam 6 hari jugak sebab doktor syak baby tertelan air ketuban.. lagipun baby aku ni bleh tahan jugak kgyer.. 4.03 kg.. takpelah yang tu nanti aku cite next entry..
Inilah wajah kesayangan aku dan Ala kini..
MUHAMMAD DINIE IRSYAD BIN IBRAHIM



tido je kan Dinie

satu-satunya gambar ketika dia bukak mata..

8 comments:

EraNaZeErA.. said...

Alhamdullillah.. Tahniah pah... bestnya... besarnya n cumil... eee... geram..kalau hang dekat dah aku p...nak ja dukung bby hang...

so... pantang betul2 tau...

Alifaforever said...

to era,
tq besar dan sedap dipegang...tgh berpantang ni,, klu blik kedah singgahlah umah...

Ilhamny.com said...

comeinyerrr..congrate ek ipah..selamat berpantanggg..:)

Emilia said...

akak tahniah ye dinie comel sgt putih. Selamat berpantang ye akak... Nti dah balik kl bagi tau ye...

Emilia said...

tahniah akak cute baby...

Afne said...

tahniah k.efa & ala,

sgt busat ini bdk. takpe, baby bsr insyaallah sng nk handle.

take care & slmt berpantang.

rossysweety said...

TAHNIAH DARI KROS SEKELUARGA...SEMOGA CEPAT SEMBUH DAN LEH IRSYAD DAPAT ADIK LAGIK ...HEHEHHE

Alifaforever said...

to belinda
tq yer

to emi,
terima kasih..nnti blk kl kak ifa bgthu.

to afne,
tq.. tak kekok nk pgg.. klu sblm ni tgk budak kecik mesti takut2..nasib baik big baby ni tak banyak ragam..hahaha

to kak ros,
tq.. tu lah dok fikir kena jaga elok2 cepat sikit dapat adik lagi..camne nak dapat adik ramai klu kuar ikut tingkap ni.. hehehe