Monday, June 11, 2012

budak rambut pacak

budak-budak sekarang ni kan. klu kuar rumah mesti nak rambut pacak.. camtulah budak lelaki.. mama nak ambut acak tau..tu ayat Dinie klu kuar rumah atau lepas mandi..

dah tu ari tu belikan hair gel brylcreem kat giant yang size kecik warna hijau tu.. tapi tak selalu pakai.. klu Dinie nampak baru dia tunjuk suruh letak hair gel tu..biasanya letak minyak rambut johnson baby oil tu jer..janji terpacak.

tengok kat bawah ni terpacak beb..selalunya dia buat sendiri gaya pacakkan rambut..






ganaskan. Dinie sekarang ni suka sangat fesyen rambut pacak. takpelah janji bahagia kan..




1 comment:

Khai Artzfar said...

budak pacak junior kehkehkeh