Monday, November 16, 2009

happy belated birthday my old friend..

Happy belated birthday my old friend... 14 November.
Moga ceria selalu dan dilimpahi rahmatNya..
Moga diberkati olehNya..
Semoga persahabatan kekal ke akhirnya...

Aku ingat birthday dia sebab tarikh nya sama 14... tahun yang sama 1979 cuma bulan berbeza.. tapi berbeza sebulan jer.. adik beradik pun sama ketika tu lima orang.. dia pun lima jugak..... sekolah sama,, dari sekolah rendah hingga menengah.. masuk U berbeza tapi tetap di KL.. itulah namanya persahabatan... walaupun masing2 dah kawin harap2 masih ingat aku...

5 comments:

Ilhamny.com said...

hepy belated besday my friend..

sapa old friend tu fa??kalau kwn skolah lama, sure aku pon kenal..

Alifaforever said...

adalah... rahsia...hehehe

Liessa said...

kak ifa old fren yg dot dot dot tu ke...hehe...

kak ifa slamt bersalin ye...dh nk dekat tu...hehe...nnt bgtau ye...

Alifaforever said...

Nisa, camner tau ni.. shhhhh jangan kasik tau sama orang yer...hehehe


thanks.. tak sabar ni nak tunggu orang baru..

Blue Roses said...

salam zatul..... lama x dgr khabar berita hang... dah berbadan dua no.... jaga diri elok2.... :)