Tuesday, March 8, 2011

Petang Ahad yang indah...

Salam,

Inilah first entryku untuk tahun ni... bermacam2 cerita berlaku tapi bizi jer memandang nak update blog.. so di kesempatan ini nak coret sikit berkenaan seseorang.. Zaman kanak2 aku dulu memang best.. aku ni adalah sorang best friend.. dok sebelah rumah jer kat kampung.. bila time nak main dialah aku carik.. Bila aku pindah, aku dah masuk sekolah menengah dia masih lagi darjah 6. Bila dah abis sekolah rendah dah tak jumpa.. masing2 meneruskan hidup masing2.. Dia muda setahun jer dari aku.. Last sekali 4 tahun lepas masa anak sulung dia kecik lagi.. tu pun sekejap jer..kat pasar Ramadan kat kampung.. Aku memang tercarik2 dalam FB so kitaorang berjumpa balik dalam FB jer..baru lah tahu perkembangan masing2..Baru2 ni masa balik Penang, dia datang rumah setelah baca status aku kat FB.. so terkejut giler.. dah lama tak jumpa kan.. Dia dah ada anak 2.. nama anak pun lebih kurang, Dina dan Dania.. so aku plak Dinie.. samakan.. Maksudnya Agamaku.. lepak2 jap, pahtu dah nak balik.. sekejap kan..so syokkan dapat bersua kembali.. thanks Zie sebab sudi lawat aku..hehehe

Actually tak berkaitan kan dengan tajuk blog aku petang ahad yang indah tu.. Cuma nak tunjukkan gambar Dinie Irsyad yang terbaru pergi go-kart..

sibuk nak posing atas kereta

gaya macam pro

sempat lagi tu pusing tengok kamera

apesal kete tak gerak ni.. takde minyak ker

ni lah tuan pnya kereta.. Dinie Irsyad just jadi pilot jer..

Setiap petang ahad ni alah aktiviti 2 orang budak tecit ni.. sorang belakang sorang duduk depan..Dinie Irsyad tumpang jer.. budak kecik sorang lagi tu Firdaus namanya..

2 comments:

Zie said...

Ha tu akulah tu... emmm syahdu...
Mudahan kali ni kita tak terputus hubungan...

Zie said...

Ha tu aku lah... heheheheh sedihnya.. harap lepas ni tak moh lose contect dah... uhuk