Tuesday, November 16, 2010

Hari Lahir kakak Si Dinie Irsyad..

Hari Ahad baru ni, kak Ani ibunya si Dinie Irsyad buat makan2 sempena KELANTAN Menang Bola Sepak.. dan juga birthday party untuk anak perempuannya Nazifa.. Banyak tul makanan dihidangkan antaranya laksam, laksa penang, pengat labu, kuih muih dan macam2 lagi.. Kitaorang bertiga apelagi tak lepaskan peluang makan free petang tu kat rumah kak Ani..

kek tajaan kedai hidayah taman samudra dan hotel Dynasty..
cukup cedap...

reramai bergambar bersama

birthday girl with Dinie Irsyad.


rakan sepengasuh Dinie Irsyad, iaitu Batrisya dan Danish
yang manja ngan mama diaorang

nilah kak Ani..

ni kak ayu..
dulu Dinie Irsyad paling tak suka kakak ni.. ambik je dia mesti nangis.. sekarang,, peluk2 dah jadik kegemarannya bila jumpa kak ayu ni..

3 comments:

ifa said...

askum..baru baca blog akak....boleh tak share penggunaan biodex tu?saya dah setahun lebih
email akak apa?

Ruziawati Bukhari said...

salam hi.. apa kabar?

happy belated birthday! sedapnya kek tu.. ada 2 lagi!!

kak t dh privatekan blog.. x sure u dh accept @ belum..

kalau belum, nanti nk ur emel add, nak invite u..

ruziawatibukhari@yahoo.com

tq & take care

Zie said...

Ha da jugak ye blog... jom join contest aku plak... heheheh

http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/03/contest-si-manjaku-comot-tapi-comel-by.html